Winkelmandje:
0 artikelen
Violen tot 1000
Violen 1000-1500
Violen 1500-3000
Violen 3000-6000
Violen 6000-10.000
Violen 10000 en hoger
Altviool
Cello
Strijkstokken
Barok instrumenten
info & voorwaarden
 
 
Op dit gedeelte van de website ziet u violen, altviolen en celli uit onze collectie die wij verkopen. Wij proberen de meeste instrumenten op de website te zetten. In ons atelier hebben we nog meer instrumenten die (nog) niet op de website staan. U bent altijd welkom om bij ons langs te komen als u interesse hebt in een van onze instrumenten.
 
Hoe werkt het kopen van een viool bij Maas & Achttienribbe?
 
  • U kunt bij ons vrijblijvend instrumenten uitproberen in onze fijne speelkamer. Als u ons laat weten waar u naar op zoek bent, of u hebt een viool gezien op de website, laat het ons even weten dan leggen we de instrumenten voor u klaar.
  • Bij serieuze interesse voor een van onze instrumenten bieden wij u de mogelijkheid om het instrument een week uit te proberen. Zo kunt u in alle rust een goede afweging maken. Voor deze proefperiode vragen wij een kleine vergoeding voor een tijdelijke verzekering. Bij aanschaf hoeft u de premie niet te betalen.
  • Als u de viool wilt kopen laat u het ons weten. We maken dan een afspraak over de betaling en u krijgt een taxatierapport bij uw nieuwe instrument.